Onderhoud

Handtassen worden regelmatig gebruikt en dienen goed verzorgd te worden. Met het juiste onderhoud verleng je de levensduur van je aankoop. Afhankelijk van het materiaal, kunststof, leer of nylon kan je het artikel beschermen, voeden en reinigen. 

Beschermen: Nieuwe producten kun je voor gebruik, impregneren met vuil- en vochtafstotende spray. Hiermee bescherm je het materiaal tegen vocht en vuil. Spray niet teveel! Beter is licht sprayen ongeveer 20 cm vanaf het product. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar afhankelijk van het te behandelen materiaal. 

Voeden: Leer is een natuurproduct en heeft daarom voeding nodig. Met een leercrème en vet is bij ons verkrijgbaar in naturel, bruin of zwart. 

Reinigen:  Afhankelijk van het materiaal en hoe ernstig de vervuiling is kun je de tas voorzichtig reinigen. Doe dit zoveel mogelijk droog, omdat dit de zachtste manier van reinigen is. Is het product erg vies borstel dan eerst schoon en maak daarna gebruik van een licht vochtige doek. 

Do’s:

    -    Geef je tas elk half jaar een onderhoudsbeurt. 
    -    Vuil kun je het beste op laten drogen en met een schoon borsteltje afborstelen. 
    -    Leg een natte tas te drogen in een goed geventileerde kamer op kamertemperatuur. 
    -    Als je je tas een tijdje niet gebruikt, berg hem dan op in een katoenen zak (een sloop bijvoorbeeld) en leg deze op een droge koele plek. 
    
Don’ts:

    -    Zorg ervoor dat je je tas niet blootstelt aan de volle zon en zet de tas niet bij de verwarming.
    -    Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen.
    -    Leg een natte tas nooit op de verwarming of radiator.
    -    Probeer je tas zo min mogelijk aan hevige regenbuien bloot te stellen.


 Pasveer-TIPS voor cijfersloten: 


1. Lees rustig de gebruiksaanwijzing door.
2. Kies een code waar een herinnering aan verbonden is. De koffer wordt niet dagelijks gebruikt, dus een code zakt snel weg.
3. Toch de code vergeten? Er zijn nu 999 combinaties mogelijk, dat is geen leuk 'vakantiewerk'. Neem daarom een fris moment. 
4. Lukt het niet, breek de koffer niet open, maar kom naar één van onze winkels. Wij staan altijd klaar voor service.

Fijne vakantie en een goede reis!  

Sociaal netwerk

Betaalopties

Facebook

 
 
Onderhoud